ŞIRNAK / CİZRE - Fatih Ortaokulu

FUTBOL TURNUVAMIZDA DEPREMZEDELER UNUTULMADI.

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz sınıflar arası futbol turnuvası bu sene de çok çekişmeli geçti. Kazanmak için büyük bir mücadele veren öğrencilerimiz turnuva boyunca centilmenliklerini elden bırakmadılar. Öğrencilerimiz takımlarına yoğun tezahürat yapmayı ihmal etmediler.

Öğrencilerimizin sosyal ve bedensel gelişimlerini desteklemek, spor kültürü kazandırmak, işbirlği içinde ortak hareket etme becerilerini artırma adına her yıl gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamız bu sene de çok renkli geçti. Kendi kademelerinde şampiyon olan takımlarımız kupa ve madalya ile ödüllendirildiler. Okulumuz 5-F sınıfı öğrencileri depremden etkilen vatandaşlarımız için çok anlamlı bir pankart hazırladılar. Turnuva boyunca emek sarfeden tüm öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz. Turnuvaya renk katan her bir takımımızı da kutluyoruz.

27-03-202327-03-202327-03-202327-03-2023

Yayın: 27.03.2023 - Güncelleme: 27.03.2023 10:40 - Görüntülenme: 255