ŞIRNAK / CİZRE - Fatih Ortaokulu

Mrt

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şahan İKE'nin katılımıyla okulumuzda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Agit KÖÇER'in yapmış olduğu etkinlik.

Ara

Ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Yerli Malı Haftası” okulumuzda da keyifle kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Cizre Kodluyor

Karanlıkları yok edip silen,

Mustafa Kemallerin ışığı sönmez!

May

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından online olarak gerçekleştirilen "MATEMATİK KAFASI" adlı yarışmada okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Şiar ÇAĞLAR, Mahir TARIM ve Haşim TİMURTAŞ 1'inci olmuşlardır. Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen törende dereceye giren öğretmen ve öğrencilerimize Şırnak İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah AYAR tarafından belge verildi.  Başta danışman öğretmenleri Hasan Engin GEYİK olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz sınıflar arası futbol turnuvası bu sene de çok çekişmeli geçti. Kazanmak için büyük bir mücadele veren öğrencilerimiz turnuva boyunca centilmenliklerini elden bırakmadılar. Öğrencilerimiz takımlarına yoğun tezahürat yapmayı ihmal etmediler.

Ock

Aralık ayında okul geneli yaptığımız deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgesi verildi.

Ock

Ara

OKULLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI MİNİK KIZLAR KATEGORİSİNDE OKUL TAKIMIMIZ ZURAN ORTAOKULU İLE YAPTIĞI VOLEYBOL MAÇINI KAZANARAK BİR ÜST TURA ÇIKMA BAŞARISI GÖSTERDİ. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİ VE VOLEYBOLCULARIMIZI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Ara

Şehrimizin güzide voleybol takımı Cizre Belediyesi Voleybol Takımı okulumuzu hem ziyaret ettiler hem de öğrencilerimize forma hediye ettiler. Öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan takımımız öğrencilerimizin büyük bir mutluluk yaşamalarına vesile oldular. Öğrencilerimiz voleybolcu abileriyle bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler. Okul idaremiz tarafından Cizre Belediyesi Voleybol Takımına Çiçek ve Plaket takdim edildi. Okulumuza gelerek öğrencilerimizin mutluluğuna vesile olan Cizre Belediyesi Voleybol Takımına ve Cenk Yılmaz hocamıza öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Takımımıza Efeler Liginde başarılar diliyoruz.

Kas

CİZRE GENELİ YAPILAN DENEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE CİZRE BELEDİYESİ KONFERANS SALONUNDA ŞIRNAK VALİSİ, CİZRE KAYMAKAMI, İL EMNİYET MÜDÜRÜ, İL JANDARMA KOMUTANI, İL SPOR MÜDÜRÜ VE CİZRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAHAN İKE'NİN KATILDIĞI TÖRENDE KİTAP SETİ HEDİYE EDİLDİ. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN MUHAMMED BOTAN ELİŞ, BİLGE ÇAĞLAR, YUSUF YILDIZ, NESRİN GÖREN, METEHAN TADİK VE FATMANUR MAGİ ÖDÜLLERİNİ CİZRE KAYMAKAMI SN. NAZLI DEMİR'DEN ALDILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ. EĞİTİM ALANINDA HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLAN VE HER TÜRLÜ DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN MÜLKİ VE İDARİ AMİRLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Ekm

MAHALLE LİGİ ÖDÜL TÖRENİNE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILDIK. ÖDÜL TÖRENİNDE ÇEŞİTLİ SPOR GÖSTERİLERİ İLE MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI.